Futbol

Òscar Perarnau s'acomiada de l'Espanyol després de dinou anys de vinculació al club

L'exdirector esportiu, visiblement emocionat, ha explicat que la renúncia es deu a una qüestió "personal i familiar"

Actualitzat

Òscar Perarnau s'ha acomiadat aquest divendres del RCD Espanyol públicament després d'haver renunciat al càrrec de director esportiu, que ocupava actualment després de dinou anys de vinculació al club.

Perarnau ha volgut celebrar la roda de premsa a la Ciutat Esportiva, "un lloc que considero casa meva", i ha confirmat que feia setmanes que havia pres la decisió de plegar, i que ho havia comunicat al president Joan Collet, al màxim accionista del club, Dani Sánchez Llibre, a l'entrenador, Constantin Galca, i als membres del seu equip tècnic.

Aquesta dimissió "transcendeix a allò esportiu" i es deu a una qüestió estrictament personal i familiar, per tant, "una baixa voluntària per la qual renuncio al contracte de dos anys que em queda," ha dit Perarnau. Tampoc res a veure, doncs, amb l'entrada del nou equip directiu de Chen Yansheng.

La part més contundent del parlament ha estat dedicada al futur de l'entitat. Perarnau ha desitjat, i hi ha insistit, "pau i unió, sobretot unió, en el nou escenari en el qual entra l'Espanyol".

Òscar Perarnau ha estat molt emocionat durant tota aquesta intervenció, i ha hagut d'aturar-la diverses vegades. Finalment, no ha pogut seguir quan ha arribat el moment d'agrair el suport de la seva família, i el cap de premsa del club, Xavi Salvatella, ha tancat l'acte quan els periodistes presents, per respecte, han renunciat a fer preguntes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut