Òscar Perarnau durant la roda de premsa presentació Roco
Espanyol

Òscar Perarnau: "Estem interessats a incorporar dos jugadors ofensius per la pròxima temporada"

El director esportiu ha explicat que "tenim els perfils molts clars i analitzarem els fitxatges en funció del sistema pel qual opti el tècnic"

Actualitzat

Òscar Perarnau ha aprofitat la presentació del defensa Enzo Rocco per explicar que el conjunt blanc-i-blau està interessat a incorporar dos jugadors ofensius per la temporada que ve. El director esportiu del RCD Espanyol ha explicat que "com a mínim l'objectiu és firmar-ne un, i si tenim la possibilitat a dos jugadors de perfil ofensiu".

Perarnau ha afegit que tot depèn del sistema que utilitzi Sergio González, tècnic de la primera plantilla. "Tenim els perfils molts clars i analitzarem els fitxatges en funció del sistema pel qual opti el tècnic. Depèn de si utilitza el 4-2-3-1 de la pretemporada actual o el 4-4-2 de la temporada anterior", ha confessat Perarnau.

Un dels noms que ha sonat amb molta força ha sigut el del davanter català del Vila-real, Gerard Moreno. Un altre candidat és Marco Asensio. El davanter mallorquí, recentment campió d'Europa Sub-19, podria arribar cedit del Reial Madrid, però l'equip blanc té molts equips que en volen la cessió, i actualment l'Espanyol no ha rebut notícies del conjunt de Benítez.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut