Espanyol

Òscar Perarnau confia en la continuïtat de Sergio García després de renovar com a director esportiu de l'Espanyol

El tècnic maresmenc, que ha firmat la seva renovació, continuarà marcant les directrius de la política esportiva del club blanc-i-blau fins al 2018

Actualitzat

El RCD Espanyol ha anunciat aquest dijous la renovació del seu director esportiu, Òscar Perarnau, per a les tres pròximes temporades, fins al juny del 2018. El tècnic maresmenc, en el càrrec des del desembre del 2012, ha estat clau en la política esportiva del club en les últimes temporades, marcada per la contenció en la despesa i que, malgrat això, ha donat bons resultats.

Després de firmar la renovació les oficines del club, el president, Joan Collet, i el mateix Perarnau, han comparegut per valorar els detalls de l'acord. El director esportiu s'ha mostrat molt content per poder seguir a l'Espanyol i ha explicat que confia en la continuïtat de Sergio García, una peça bàsica fonamental. "Sergio García és molt feliç a l'Espanyol i així ens ho ha comentat", ha confirmat.

Perarnau també ha explicat que l'objectiu és intentar millorar el nivell de l'equip i que per planificar la plantilla de la temporada que ve farà servir "passió, humilitat i sentiment" per combatre la falta de recursos econòmics.

Anar al contingut