Òscar Melendo, celebrant el seu gol al Barça davant Jasper Cillessen (EFE)
Òscar Melendo i Jasper Cillessen es tornaran a veure les cares (EFE)
Espanyol

Òscar Melendo es converteix en el nou ídol de l'Espanyol després del seu gol contra el Barça

El menut migcampista, que ha passat per tots els equips del futbol base blanc-i-blau, exemplifica com pocs el treball del club en el futbol formatiu

EFEActualitzat
El migcampista de l'Espanyol Oscar Melendo s'ha consagrat, amb el gol contra el Barcelona a l'RCDE Stadium (1-0), com una de les referències del planter blanc-i-blau, ja que és l'únic jugador que ha arribat a professional passant per tots els equips de les categories inferiors del club.

Melendo, de 20 anys, va arribar a l'entitat catalana quan en tenia sis. Després de cremar totes les etapes al futbol formatiu i rebre elogis dels seus tècnics, va debutar a Primera amb Quique Sánchez Flores la temporada passada -contra l'Alabès substituint Hernán Pérez en el minut 62-.

El seu físic, fa 1,67 metres d'alçada, li va impedir entrar al Sant Gabriel, club ubicat a Sant Adrià "per baixet", com ell mateix ha confessat.   L'Espanyol li va obrir les portes i aviat va descobrir la tècnica i la fortalesa mental de l'ara jugador del planter de moda. La seva és una història de compromís i constància. Fa gairebé un any, al febrer del 2017, Òscar Melendo va renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2022 amb una clàusula de rescissió de 40 milions d'euros.

L'entitat blanc-i-blava segueix apostant pel planter com un dels seus segells i Quique Sánchez Flores ha recollit el guant d'aquesta aposta. "Aquest club m'ha format com a futbolista, com a persona i m'ha transmès els valors de la humilitat i de no rendir-se mai. Un ha de treballar, gaudir i aprofitar les oportunitats", afirmava Melendo en la presentació de l'acord de la seva renovació.

El migcampista ha demostrat una devoció total pels colors blanc-i-blaus i no l'espanta la responsabilitat. Mai ha amagat que li encantaria ser, en un futur, capità del primer equip de l'Espanyol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut