Òscar Garcia ha sortit de l'hospital després d'una setmana ingressat en observació.
Òscar Garcia vol prendre's un temps per descansar després d'haver tingut un problema de salut.
Futbol

Òscar Garcia surt de l'hospital i pot tornar a la feina amb el Watford aquesta mateixa setmana

El tècnic català Òscar Garcia ja ha sortit de l'hospital on va ingressar la setmana passada per uns forts dolors al pit. L'actual entrenador del Watford, que milita a la Championship anglesa, tornarà a la feina aquesta mateixa setmana, segons ha anunciat el club en un comunicat.

Actualitzat

El tècnic català Òscar Garcia ja ha sortit de l'hospital on va ingressar la setmana passada per uns forts dolors al pit. L'actual entrenador del Watford, que milita a la Championship anglesa, l'equivalent a la Segona Divisió espanyola, tornarà a la feina aquesta mateixa setmana després d'estar set dies en observació, segons ha anunciat el club en un comunicat a la seva pàgina web.

El català, de 41 anys, va estar absent en la victòria del seu equip davant el Blackpool i en l'empat a un gol davant el Bournemouth a Vicarage Road, on el Watford juga com a local, un duel que havia de ser el seu primer partit al capdavant del seu nou equip a casa.

L'exjugador del F. C. Barcelona va arribar al Watford a primers d'aquest mes procedent del Maccabi de Tel Aviv israelià, equip que va deixar a causa de l'actual situació al país hebreu. El seu actual club actualment és quart a la Championship anglesa, amb 16 punts en vuit jornades.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut