Òscar Garcia, després de rebre l'impacte d'un objecte a la cara (Reuters)
Futbol

Òscar Garcia Junyent, donat d'alta després de rebre l'impacte d'un objecte

El tècnic sabadellenc, que entrena l'Olympiacos, va rebre l'impacte d'un objecte abans del partit al camp del PAOK, que l'ha denunciat acusant-lo d'haver simulat les seqüeles de l'agressió

Actualitzat

Òscar Garcia Junyent, tècnic de l'Olympiacos, ha estat donat d'alta després de rebre aquest diumenge l'impacte d'un objecte llançat des de la grada abans de l'inici del PAOK-Olympiacos. L'entrenador de Sabadell pateix un edema al llavi i un traumatisme superficial de l'artèria de la mucosa. A més, en el moment d'ingressar-lo, li feia mal la mandíbula esquerra i el coll i tenia marejos i nàusees, fet pel qual es va decidir mantenir-lo en observació.  

L'incident va provocar la suspensió del partit després de més d'una hora de deliberació entre els equips i l'àrbitre. Un cop suspès el partit, hi va haver incidents entre aficionats dels dos equips fora de l'estadi.

D'altra banda, la policia va detenir un aficionat com a sospitós d'haver llançat l'objecte que va impactar contra el tècnic català, un rotllo de paper de màquina registradora. Aquest dilluns declararà després d'haver passat la nit a la comissaria.

El PAOK denuncia el tècnic català per simular

L'endemà de l'agressió a Òscar Garcia Junyent, que va obligar a suspendre el partit de la Superlliga grega entre el PAOK de Salònica i l'Olympiacos, els dirigents del conjunt local han decidit presentar una denúncia contra el tècnic català, a qui acusen d'haver simulat o exagerat les seqüeles de l'impacte d'un rotllo de paper.

Davant del temor a una greu sanció del comitè de disciplina, el director de comunicació del PAOK, Kyriakos Kyriakos, va acusar l'Olympiacos d'haver anat a l'estadi amb l'objectiu que el partit fos suspès. "Fa 30 anys que provoquen. Han vingut a plorar i a provocar", ha comentat.

La rivalitat entre els dos clubs s'ha intensificat aquesta temporada, ja que tots dos equips es jugaven molt. El PAOK lidera actualment la Superlliga de Grècia, amb dos punts d'avantatge respecte a l'AEK d'Atenes i sis sobre l'Olympiacos, que tenia l'oportunitat de retallar distàncies.

 

Anar al contingut