Futbol

Óscar Duarte: "Nosaltres també ens mereixem l'alegria de guanyar"

El jugador espanyolista ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga que l'equip és conscient de la situació crítica per la qual està passant

Javier GarcíaActualitzat

Óscar Duarte ha comparegut en roda de premsa aquest divendres, l'última abans del partit davant el Sevilla d'aquest diumenge a Cornellà-el Prat (16.00). El defensa costa-riqueny ha exposat que "tenim clar el que ens estem jugant", referint-se a la situació actual de l'Espanyol, que, a hores d'ara, encara no ha aconseguit la permanència en la Primera Divisió.

Duarte ja s'entrena amb el grup, després de no haver entrenat amb normalitat els primers dies de la setmana. "Estic content per com ha evolucionat la molèstia", explica el defensa. Quant a les baixes que té l'equip, com les de Javi López i Abraham González, el defensa explica que jugadors del planter estan capacitats per substituir-los. "A qui li toqui ho farà bé."

L'objectiu que té l'Espanyol per a aquest diumenge és fer un bon partit i sumar els tres punts. "Tenim una bona oportunitat per intentar sumar punts i poder estar contents finalment", ha comentat Duarte, i ha afegit: "Li devem molt a l'afició perquè sempre ha estat amb nosaltres ajudant-nos." El costa-riqueny ha finalitzat: "Al final, nosaltres també ens mereixem l'alegria de guanyar i això s'ha de convertir en un costum."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut