Esapnyol

Óscar Duarte: "Han estat sis mesos complicats però ara ja és qüestió de l'entrenador"

El defensa blanc-i-blau ha escurçat sorprenentment els temps establerts per a la recuperació de la seva greu lesió

Actualitzat

El dissabte 18 de març d'aquest any Óscar Duarte es va trencar els lligaments del genoll en una acció fortuïta durant el partit que l'Espanyol disputava a Ipurúa contra l'Eibar.

Sis mesos després i havent passat per quiròfan, el central costa-riqueny ja està del tot recuperat i ja fa dies que s'exercita amb els seus companys: "Fa un mes que m'entreno amb el grup. Ara és qüestió de l'entrenador si compta amb mi de cara al cap de setmana".

Això sí, el procés, a banda de llarg, també ha estat difícil. En aquest sentit, Duarte ha remarcat que la recuperació no només ha estat física: "Han estat sis mesos complicats. Amb el temps m'ho he pres diferent. El suport que he rebut és el que m'animava a aixecar-me cada dia".

El primer pronòstic era que no tornaria a la gespa fins al 2018, però el blanc-i-blau ha retallat sorprenentment els temps estipulats i ja només pensa a tenir els seus primers minuts aquest divendres davant del Llevant.

Marc Navarro s'esquinça el turmell durant l'entrenament

El defensa no ha pogut completar la sessió d'entrenament que l'Espanyol ha realitzat aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque arran d'un lleu esquinç que s'ha fet al turmell esquerre mentre treballava amb els seus companys.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut