Espanyol

Óscar Duarte entra en la convocatòria de l'Espanyol per al partit contra el Màlaga

El central costa-riqueny, dubte durant tota la setmana, estarà a punt per a l'estrena de l'Espanyol a casa en la Lliga. Rubén Duarte, baixa per decisió tècnica

Actualitzat

El gran dubte de l'Espanyol de cara al partit d'aquest divendres (22.00) contra el Màlaga era saber si Óscar Duarte estaria recuperat a temps. Els dubtes han quedat esvaïts quan l'Espanyol ha facilitat la convocatòria: el central costa-riqueny ha entrat a la llista i posteriorment Javier Giráldez ha confirmat que, tot i el fort cop rebut a Sevilla, pot jugar de titular.

L'altra sorpresa de la llista és l'absència d'un lateral esquerre pur del primer equip amb la no inclusió en la llista de Rubén Duarte "per decisió tècnica", segons ha admès Giráldez. El lateral del filial Aarón Martín sí que ha estat inclòs i podria tenir la seva oportunitat de debutar com a titular. De tota manera, ha afegit que "puntualment Víctor Sánchez ha jugat en aquesta demarcació i és una altra opció".  

Giráldez, que ha comparegut en roda de premsa perquè Quique Sánchez Flores tenia febre, ha admès que no hi haurà grans canvis respecte de l'equip que va perdre (6-4) contra el Sevilla en el partit inaugural de la temporada. "Després de les primeres hores, l'equip ha fet net d'aquella derrota i s'ha entrenat bé i amb alegria. Som conscients que vam cometre errors individuals i col·lectius", ha dit.  

La llista de l'Espanyol la formen: Roberto, Pau López; Javi López, Demichelis, Óscar Duarte, Álvaro, Aarón, Víctor Sánchez, Diop, Javi Fuego, Jurado, Hernán Pérez, Marc roca, Gerard Moreno, Reyes, Caicedo, Baptistao i Piatti.  

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut