Óscar Duarte en el moment que l'han retirat del camp (EFE)
Óscar Duarte es va lesionar durant el partit que l'Espanyol va jugar contra l'Eibar el passat mes de març (EFE)
Futbol

Óscar Duarte diu adéu a la temporada per un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre

El jugador haurà de passar pel quiròfan i s'estarà fora de joc entre set i vuit mesos

Actualitzat

El central del RCD Espanyol, Óscar Duarte, s'ha lesionat aquest dissabte en els últims minuts del partit contra l'Eibar a Ipurua. El jugador ha causat preocupació, en haver estat retirat del camp en llitera, fent gestos evidents de dolor. I no era per menys, ja que ha dit adéu a la temporada.

Després d'una primera exploració de l'equip mèdic de l'equip, en acabat el partit s'ha comunicat que Duarte tenia una entorsi al genoll esquerre, és a dir, un esquinç lleu que afecta els lligaments de l'articulació. En la roda de premsa posterior al partit, Quique Sánchez Flores ha volgut tranquil·litzar l'entorn: "No volem alarmar a ningú, després del primer reconeixement sembla que no és greu i que no hi ha inestabilitat al genoll", ha explicat el tècnic.

Hores després, però, s'ha confirmat la seva gravetat: trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre, amb un temps de recuperació estimat de set a vuit mesos. Aquesta lesió posa fi a la temporada per Duarte, que estava convocat per la seva selecció, Costa Rica, per jugar dos partits durant l'aturada de la lliga. El central s'estarà una setmana amb l'articulació immobilitzada abans de ser intervingut quirúrgicament.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut