Óscar Duarte en un moment de la roda de premsa d'aquest dimecres (rcdespanyola.com)
Óscar Duarte en un moment de la roda de premsa d'aquest dimecres (rcdespanyola.com)
Espanyol

Óscar Duarte: "Després de dos mesos lesionat tenia moltes ganes de tornar a jugar"

El jugador costa-riqueny de l'Espanyol ha assegurat en roda de premsa que va veure bé l'equip al camp de l'Alcorcón i que haurà de treballar més per tornar a l'onze titular

Ramon AngladaActualitzat

L'Espanyol va empatar a un al camp de l'Alcorcón en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei. El central de Costa Rica Óscar Duarte ha analitzat aquest dimecres en roda de premsa l'actuació de l'equip blanc-i-blau. "Vaig veure l'equip bé, treballant i amb ganes de fer bé les coses" i, respecte al rival, ha afegit que "ens trobem amb un equip complicat i ho sabíem, vam intentar fer el nostre joc i ens en vam emportar un empat", que, per ell, serà bo per afrontar el partit de tornada a casa.

Duarte feia dos mesos que no jugava per una lesió al turmell dret i sobre la seva reaparició ha apuntat que "tenia moltes ganes de jugar, ara toca seguir treballant per lluitar per estar sempre a l'onze", tot i que assumeix que haurà "de treballar més i seguir lluitant perquè David López i Diego Reyes ho han estat fent molt bé".

De cara al partit d'aquest dissabte al camp de l'Atlètic de Madrid, el central blanc-i-blau ha mostrat "un gran respecte perquè sempre ha demostrat ser un gran club". Tot i això, ha comentat que l'Espanyol tractarà de "preparar aquest partit, anar de la millor manera i fer la nostra feina bé" per intentar treure algun punt del Vicente Calderón.

Piatti no acaba l'entrenament per molèsties al genoll dret

Aquest dijous al matí, l'equip s'entrenarà a les 10.30 h a l'estadi de Cornellà-el Prat per seguir preparant aquest important compromís de Lliga. En aquesta sessió, no hi serà Pablo Piatti. L'extrem argentí no ha pogut completar l'entrenament amb la resta dels seus companys i s'ha retirat de la sessió per unes molèsties al genoll dret, de les quals serà avaluat en les pròximes hores. 

D'altra banda, Álvaro Vázquez, que es trobava a la recta final de la lesió al soli de la cama dreta, ha pogut completar la sessió amb la resta dels seus companys.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut