Óscar Duarte, en l'entrenament de l'Espanyol aquest dimecres
Espanyol

Óscar Duarte completa la sessió en l'entrenament de l'Espanyol

El central de Costa Rica ha superat als problemes que arrossegava des de finals del mes de setembre, quan va tenir una lesió al turmell dret

Actualitzat

L'Espanyol continua preparant la represa de la Lliga, aquest diumenge (12.00) al camp de l'Alabès, condicionat per les absències dels seus internacionals. Quique Sánchez Flores ha recuperat, aquest dimecres, Aarón Martín, que va anar convocat amb la sub-21 espanyola.

L'entrenador perico continua sense poder comptar amb alguns efectius de la primera plantilla. Diego Reyes, Hernán Pérez i Felipe Caicedo encara no han tornat dels compromisos internacionals. Marc Roca, Salva Sevilla, Leo Baptistao, Álvaro Vázquez i Javi Fuego segueixen al marge del grup recuperant-se de les seves respectives molèsties.

La bona notícia de cara al partit de Mendizorrotza serà la tornada d'Óscar Duarte, que està en condicions de reaparèixer després d'un mes i mig de baixa. De moment, el costa-riqueny ja fa dies que s'entrena amb el grup amb bones sensacions, i aquest dimecres ha fet tot el seu primer entrenament, segons ha confirmat en roda de premsa. "Mai havia estat lesionat tant de temps i se m'ha fet etern", ha dit Duarte.    

Anar al contingut