Espanyol

Òscar Duarte: "Cal afrontar els moments difícils"

Duarte visitarà dimarts el doctor Cugat per decidir el dia de l'operació. La lesió el tindrà allunyat dels terrenys de joc el que queda de temporada. L'Espanyol, per la seva part, ja ha començat a preparar el partit contra el Betis amb la novetat de Piatti.

Actualitzat

L'Espanyol ja prepara el partit de divendres (20.45) contra el Betis, que es jugarà a Cornellà-El Prat. Pablo Piatti, que es va perdre l'últim partit per sanció, estarà a disposició de Quique Sánchez Flores. Per contra, el tècnic no podrà comptar amb Marc Roca, que aquest cap de setmana va ser expulsat amb el filial.

L'equip blanc-i-blau és novè, amb 40 punts, nou més que el seu pròxim rival. En sala de premsa, el protagonista ha estat Òscar Duarte, lesionat de gravetat. Aquest dimarts el visitarà el doctor Ramon Cugat i decidiran el dia de l'operació, que el tindrà apartat dels terrenys de joc el que queda de temporada. "No vull pensar en un termini per recuperar-me, perquè ho vull fer bé -diu el jugador-. Ara he d'afrontar-ho de la millor forma possible. No hi ha una altra opció".

El defensa va patir davant l'Eibar un trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre, que el mantindrà entre sis i vuit mesos de baixa. "No m'agrada estar tant de temps apartat del grup, però cal fer-li front. Em toca donar suport des de la grada, confiant plenament que els meus companys acabin bé. Estan treballant fort i l'únic que volem és seguir sumant. Cal afrontar els moments difícils, perquè hi ha persones que encara han d'afrontar problemes majors. Cal estar agraït a Déu i tenir confiança", ha comentat Òscar Duarte.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut