Alpinisme

Òscar Cadiach ultima els preparatius per marxar cap al Pakistan i fer el seu darrer vuitmil

L'alpinista tarragoní ja té la motxilla feta i només està pendent d'uns tràmits per posar rumb cap al Broad Peak

Actualitzat

El Broad Peak comença a ser la muntanya maleïda per a Òscar Cadiach, i és que és el darrer vuitmil, dels catorze que hi ha al planeta, que li falta per coronar en el seu compte personal i poder-se erigir com el primer català que ha aconseguit la gesta. Després de tres expedicions fallides en tres anys, Cadiach no es rendeix i ho torna a provar. 

Bitllets d'avió, visats de viatge i motxilla a punt, incloent-hi la bandera del Nàstic de Tarragona, el club de futbol del seu cor que tant de suport li ha donat per recaptar fons per finançar aquesta nova aventura. Aquest vespre, Òscar Cadiach serà a la llotja del Nou Estadi per veure el partit de Lliga contra el Saragossa.

Al tarragoní només li falta obtenir el permís de muntanya, un últim tràmit que li donarà llum verda per atacar el Broad Peak. Si no hi ha cap contratemps, en les properes hores ja serà a les seves mans i Cadiach podrà posar rumb cap al Pakistan, on l'espera un aliat de luxe, un dels millors alpinistes del país, Ali Sapara, que sumarà forces al costat del català per coronar el cim del Broad Peak (8.047 metres)

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut