Futbol

Osama Abdul Mohsen, l'entrenador sirià que va rebre una traveta d'una periodista, perd la feina per no aprendre castellà

Aquest refugiat va ser la víctima d'una imatge lamentable mentre intentava entrar al territori de la Unió Europea. Ara, un any després, torna a ser protagonista. I com en aquella ocasió, no és per una bona notícia.
El lamentable moment que va fer famós Osama Abdul Mohsen (Foto: Reuters)

El lamentable moment que va fer famós Osama Abdul Mohsen (Foto: Reuters)

Osama Abdul Mohsen, el refugiat sirià que es va fer famós arreu del món quan va rebre una traveta d'una periodista hongaresa quan fugia de la policia amb el seu fill en braços, s'ha quedat sense feina. Després d'aquelles imatges que van commoure l'opinió pública, l'escola d'entrenadors de Madrid Cenafe va oferir un contracte d'un any a Mohsen, entrenador de futbol. Un contracte que no li ha renovat.

Darrere de la decisió de Cenafe hi hauria un incompliment del que s'havia pactat amb el tècnic sirià. Mohsen ha tingut un any de temps per aprendre castellà, i segons l'entitat de Getafe que li va oferir feina, no ho ha fet. El refugiat podrà cobrar l'atur durant quatre mesos mentre busca una nova feina. Mentrestant, acusa Cenafe d'haver-se aprofitat de la seva fama momentània.

NOTÍCIES RELACIONADES