Fernando Alonso, en un entrenament de preparació per competir a les 500 Milles d'Indianapolis (Reuters)
Motor

Oriol Servià aconsella a Fernando Alonso que "estigui tranquil perquè la cursa de les 500 Milles és molt llarga"

El pilot català té molta experiència en les 500 Milles d'Indianapolis i assegura que té moltes diferències amb la Fórmula 1

Actualitzat

El pilot empordanès Oriol Servià, que té una àmplia experiència amb les 500 Milles d'Indianapolis ha dit, en una entrevista a Onda Cero, que "Fernando Alonso ha de canviar el xip i mantenir la paciència i estar tranquil perquè són moltes voltes".

El pilot asturià té molta fe dipositada en aquesta competició nord-americana, amb la qual espera refer-se de les desil·lusions contínues des que pilota un McLaren-Honda a la Fórmula 1, ara ja fa més de dos anys. En tot cas, Servià admet que la combinació d'Alonso amb l'equip Andretti Autosport té molts números d'aconseguir l'èxit: "Fernando ha estat dos cops campió del món i és, sense dubte, un dels pilots amb més talent de les últimes dècades. L'equip té el cotxe més perfecte. Segur que anirà molt ràpid i lluitarà per la victòria".

Això sí, Oriol Servià també avisa que hi ha diferències importants entre la Fórmula 1 i les 500 Milles: "Són tres hores i mitja de cursa amb més de 30 cotxes competint un molt a prop de l'altre. T'has de concentrar a acabar la cursa, que és molt llarga. Són set o vuit aturades a boxes i la pista canvia molt del principi al final".

 

Anar al contingut