Futbol

Oriol Riera: "El Barça amb el Tata Martino és més vertical i més competitiu"

El davanter català de l'Osasuna, Oriol Riera, ha explicat en una entrevista al Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio que Tata Martino ha aportat verticalitat al Barça i considera que amb el nou tècnic l'equip blaugrana és més competitiu.

Oriol Riera ha aconseguit un lloc a l'onze titular de l'Osasuna. (Foto: EFE)

El davanter català de l'Osasuna, Oriol Riera, ha explicat en una entrevista al "Club de la Mitjanit" de Catalunya Ràdio que Tata Martino ha aportat verticalitat al Barça i considera que amb el nou tècnic l'equip blaugrana és més competitiu.

"Crec que amb la mateixa filosofia el Tata Martino li dóna un toc diferent més vertical i alhora també més competitiu. Segurament no toquen tant la pilota com abans però van a buscar la porteria més ràpid", assegura.

Millor sense Messi

Per Riera, el Barça és ara mateix el pitjor equip amb el qual podien jugar però espera que l'imminent clàssic contra el Madrid faci que alguns cracs puguin tenir descans. "Tenim l'esperança que Messi i Neymar no estiguin bé perquè tenen un partit molt important contra el Madrid. Per nosaltres, si el Barça juga sense el millor jugador del món l'equip ho nota i la probabilitat de guanyar o poder treure un punt és més alta", admet.

Per últim, el davanter vigatà ha defensat Neymar de les crítiques rebudes que l'acusen de simular faltes. "He vist dos o tres partits i crec que Neymar no es tira. Li fan penals i faltes bastant fortes. No crec que tingui poc cos sinó que les defenses a la Lliga espanyola són dures i agressives i suposo que s'anirà acostumant i s'anirà guanyant més el respecte."