Oriol Busquets, durant un partit del Barça B (Paco Largo - FCB)
Barça

Oriol Busquets renova amb el Barça fins el 2021

El migcampista de Sant Feliu de Guíxols, de 19 anys, tindrà una clàusula de 200 milions d'euros

Jordi SunyerActualitzat

El Barça continua assegurant la continuïtat de les seves joves promeses. Oriol Busquets ha firmat aquest dimecres el seu nou contracte com a jugador blaugrana fins el 2021 o el que és el mateix les pròximes tres temporades. A més, el document contempla l'opció d'ampliar el contracte dos anys més. El migcampista de Sant Feliu de Guíxols, de 19 anys, tindrà una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros.

Busquets tenia contracte fins al 30 de juny, però ja fa dues setmanes que va arribar a un acord amb el club. La renovació sempre havia sigut la seva prioritat, tot i que en els últims mesos l'interès de clubs italians havia dilatat l'acord.

Tot i la coincidència en el cognom, Oriol Busquets no guarda parentiu amb Sergio Busquets, però juga en la mateixa demarcació que ell i és vist com un possible relleu de futur per al de Badia.

Destacat en alguna ocasió per Ernesto Valverde, la recuperació de la greu lesió de genoll que li ha impedit jugar des del mes de febrer, determinarà si Busquets pot fer la pretemporada amb el primer equip. La passada campanya va jugar 22 partits amb el Barça B, 19 d'ells com a titular.  

Anar al contingut