Marc Gasol conversa amb Juan Antonio Orenga durant el partit. (Foto: EFE)

Orenga debuta amb l'equip espanyol amb victòria sobre Polònia (70-66)

Juan Antonio Orenga ha debutat amb victòria com a seleccionador espanyol de bàsquet. L'equip estatal, amb cinc jugadors catalans, ha derrotat Polònia (70-66) en el primer amistós de preparació per a l'europeu d'Eslovènia, que començarà el 4 de setembre. Calderón ha estat el màxim anotador, amb 16 punts, i Marc Gasol ha estat el segon màxim encistellador, amb 14. El blaugrana Maciej Lampe ha completat 13 punts i 8 rebots.

Juan Antonio Orenga ha debutat amb victòria com a seleccionador espanyol de bàsquet. L'equip estatal, amb cinc jugadors catalans, ha derrotat Polònia (70-66) en el primer amistós de preparació per a l'europeu d'Eslovènia, que començarà el 4 de setembre. Calderón ha estat el màxim anotador amb 16 punts, i Marc Gasol ha estat el segon màxim encistellador amb 14 punts. El blaugrana Maciej Lampe ha acabat amb 13 punts i 8 rebots.

Ha estat una victòria molt treballada del combinat espanyol, ja que Polònia ha anat molts minuts per davant, fins final tercer quart, amb un màxim avantatge de 7 punts. La remuntada del conjunt d'Orenga ha estat en l'últim quart. El pròxim partit dels espanyols serà dissabte, contra Alemanya, a la Corunya.