Luis Enrique dirigirà uns entrenaments en família aquesta setmana (EFE)
Futbol

Onze jugadors del Barça se'n van amb les seves seleccions

L'equip blaugrana es quedarà en quadre aquesta setmana, tot i que Neymar i Luis Suárez, sancionats, no poden jugar amb les seves seleccions

Actualitzat

Onze jugadors del Barcelona ja estan concentrats amb les seves seleccions per disputar els últims dos partits de classificació per a l'Eurocopa 2016 i els primers de la fase prèvia del Mundial 2018.

Sergio Busquets, Gerard Piqué, Jordi Alba i Marc Bartra han marxat amb la selecció espanyola i Munir ho ha fet amb la sub-21. Pel que fa als europeus, també han marxat Ivan Rakitic (Croàcia), Arda Turan (Turquía) i Marc-André ter Stegen (Alemanya). Tots ells busquen la classificació per a l'Eurocopa de França.

A l'Amèrica del Sud, mentrestant, es comencen a jugar les eliminatòries pel Mundial de Rússia del 2018, i Mascherano (Argentina), Bravo (Xile) i Dani Alves (Brasil) han estat cridats pels seus respectius seleccionadors, amb l'afegit que aquests dos últims s'enfrontaran en el Xile-Brasil previst pel dijous 8 d'octubre, a Santiago.  

L'equip, en quadre

Tenint en compte que, al marge d'aquests onze jugadors n'hi ha cinc més de lesionats -Messi, Iniesta, Rafinha, Vermaelen i Adriano-, el Barça estarà en quadre en els pròxims entrenaments. Això sí, hi haurà dos dels tres davanters de referència de l'equip, Neymar i Luis Suárez, ja que tots dos arrosseguen sancions i no poden jugar amb les seves seleccions. Si no, també estarien fora.  

Anar al contingut