L'últim Clàssic al Bernabéu va acabar amb victòria del Barça en el temps afegit (Reuters)
El clàssic

Onze del FC Barcelona sense sorpreses per enfrontar-se amb el Reial Madrid

És el tercer enfrontament entre tots dos equips aquesta temporada, després dels dos de la Supercopa. Aquells se'ls va emportar amb autoritat el Madrid. El favorit és un Barça que, si guanya, podria allunyar-se a 14 punts del seu gran rival

Actualitzat

Ja se saben els onzes titulars dels dos equips que s'enfrontaran aquest migdia en un altre clàssic al Santiago Bernabéu (13.00).

El FC Barcelona jugarà amb un 4-4-2 en rombe, amb Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Vermaelen, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Paulinho, Messi i Suárez. Un onze sense sorpreses. Sergi Roberto jugarà de lateral dret, Vermaelen acompanyarà Piqué i Paulinho estarà al mig del camp, en un 4-4-2. A la banqueta, s'hi quedaran Jasper Cillessen, Aleix Vidal, Javier Mascherano, Lucas Digne, André Gomes i Denis Suárez.

Zidane ha decidit apostar per Kovacic i ha deixat Isco a la banqueta. Aquest és l'onze escollit pel tècnic del Reial Madrid: Keylor; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos, Kovacic; Cristiano i Benzema.

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut