Ona Carbonell i Paula Klamburg s'han quedat sense medalla en duet lliure (EFE)
Natació sincronitzada

Ona Carbonell i Paula Klamburg es queden sense medalla en el duet lliure

Tot i millorar la puntuació respecte a les preliminars, la selecció espanyola torna a fer la cinquena millor posició

Actualitzat

Després de les preliminars de dimarts, hora de la veritat en la natació sincronitzada en la categoria de duet lliure, el moment de lluitar per les medalles. Ona Carbonell i Paula Klamburg han saltat a l'aigua a donar-ho tot. Ha estat una actuació plena de moviments impossibles en coordinació mil·limètrica, molt més acurada que a les preliminars. El cop de quedar cinquenes ha servit de revulsiu perquè Carbonell i Klamburg milloressin mig punt respecte a les preliminars (92,2333), una valoració completament estèril perquè finalment s'han hagut de conformar altre cop amb el cinquè lloc.

Rússia, com era de preveure, s'ha emportat la medalla d'or amb una actuació brillant (98,2000). Natalia Ischenko i Svetlana Romashina, caminant com si fossin robots, s'han llençat a l'aigua, on ha començat un recital de moviments clavats i de cabrioles espectaculars. Les russes semblava que estiguessin accionades per un ordinador. Cap error, tots els engranatges han rodat a la perfecció. Rússia confirma que viu en una galàxia diferent de la natació sincronitzada, allunyada de la resta del món.

Complint tots els pronòstics, la plata ha estat per a la Xina (95,9000) i el bronze se l'ha emportat Ucraïna (93,6000), relegant les japoneses a la quarta posició (93,433).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut