Natació sincronitzada

Ona Carbonell i Gemma Mengual tenen les coreografies a punt per als Jocs Olímpics

Les nedadores creuen que les seves coreografies tenen bon nivell, bona dificultat i aporten elements per emocionar la gent

Eduard GarciaActualitzat

Les nedadores de sincronitzada Ona Carbonell i Gemma Mengual afronten els Jocs Olímpics amb seguretat i ambició. "Crec que les coreografies estan molt i molt bé, la dificultat és màxima. Hem de polir l'execució i la sincronització", ha afegit Carbonell. En l'obert dels Estats Units, molts dels jutges van admetre, segons la nedadora del CN Sabadell, que el nivell de dificultat era de deu.

Pocs dies abans d'iniciar el seu viatge cap al Brasil, el duo ha ensenyat una mostra dels exercicis amb un toc de flamenc. Carbonell, medalla de plata en duo i de bronze en equip en els Jocs Olímpics de Londres 2012, i Mengual, dues medalles de plata a Pequín, buscaran lluitar per entrar al podi al Brasil. Mengual ha explicat que "no hem deixat de fer el que està de moda ara, que és l'estil rus. Però hem fet alguna cosa diferent, que és intentar ballar a l'aigua, generar sensacions i emocions a la gent. Per sortir del que fa tothom has de buscar moviments que no faci ningú".

La parella de nedadores posaran en escena les seves coreografies entre el 14 i el 16 d'agost a Rio de Janeiro. També han assegurat que no les preocupen les notícies que arriben des del Brasil sobre l'estat d'algunes infraestructures de la Vila Olímpica. "El que volem és tirar-nos a l'aigua i competir. Si les instal·lacions estiguessin millor, seria genial. Però hem viscut circumstàncies pitjors. Els dolents es queixen i els millors s'adapten", ha conclòs Carbonell.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut