El duet ha quedat quart a les preliminars de rutina lliure dels Jocs (EFE)
Jocs Olímpics

Ona Carbonell i Gemma Mengual es classifiquen quartes a la ronda preliminar de rutina lliure dels Jocs

El duet català ha fet una bona actuació i s'ha classificat en quarta posició. Rússia, primera, seguida de la Xina i el Japó. Mengual i Carbonell disputaran aquest dilluns la rutina tècnica i dimarts la rutina lliure

Actualitzat

El duet català de natació sincronitzada format per Ona Carbonell i Gemma Mengual s'ha classificat en quarta posició a la ronda preliminar de rutina lliure dels Jocs de Rio, disputada al centre aquàtic Maria Lenk. Les catalanes, de 26 i 39 anys respectivament, han obtingut una puntuació de 93.7667. 

Les russes, vigents campiones olímpiques, mundials i europees i màximes aspirants als Jocs, han obtingut 98.0667 punts i s'han embutxacat la primera plaça; les xineses Xuechen Huang i Wenyan Sun (96.0667 punts), i les japoneses Yukiko Inui i Risako Mitsui (94.4000) s'han situat segones i terceres. 

Gemma Mengual i Ona Carbonell disputaran aquest dilluns la rutina tècnica i, dimarts, la final de la rutina lliure. Aquestes dues últimes proves tindran una importància similar, del cinquanta per cent cadascuna, en la puntuació final del duo.

Anar al contingut