Ona Carbonell durant la seva actuació (EFE).
Ona Carbonell durant la seva actuació (EFE).
Natació

Ona Carbonell guanya la medalla de plata en solo tècnic en els Mundials de Kazan

La capitana de la selecció espanyola de natació sincronitzada supera el bronze dels Mundials de Barcelona i aconsegueix la primera medalla catalana

Actualitzat

La nedadora catalana ha presentat un exercici que no s'havia vist fins ara amb el qual ha aconseguit 93.1284 punts que li han permès superar la xinesa Sun Wenyan (91.5479), i ha quedat al darrere de la imbatible Svetlana Romashina (95.2680) a la final de solo tècnic dels Mundials de Kazan

Ha estat la 17a medalla en un mundial, i encara pot guanyar tres més. Participarà al solo lliure, duo tècnic i duo lliure.

Ona Carbonell, subcampiona del món amb "Rèquiem per un somni", ha superat la medalla de bronze aconseguida als Mundials de Barcelona.

A la prova preliminar de rutina técnica per equips, l'equip espanyol format per Clara Basiana, Cecilia Jiménez, Sara Levy, Paula Ramírez, Clara Camacho, Paula Klamburg, Meritxell Mas i Cristina Salvador s'han classificat en 5a posició entre 25 equips, darrere de Rússia, la Xina, Ucrania i el Japó. La final es disputarà el proper dimarts.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut