Ona Carbonell ha guanyat les dues primeres medalles de l'equip espanyol (EFE)
Natació sincronitzada

Ona Carbonell es penja la medalla de plata també en solo lliure

La nedadora barcelonina ha consolidat el segon lloc a poc més d'un punt de la guanyadora, Svetlana Kolesnitxenko

Actualitzat

Ona Carbonell ha confirmat la seva gran actuació en la final de solo lliure amb un exercici que li ha valgut per penjar-se la medalla de plata. És la segona plata que la nedadora barcelonina es penja en el Mundial de Budapest, després de la que també va guanyar en la disciplina de solo tècnic.

La nedadora catalana ha obtingut una puntuació de 95.033 i s'ha quedat a tan sols 1 punt i 1 dècima de la guanyadora final , la russa Svetlana Kolesnitxenko. La medalla de bronze ha estat per a l'ucraïnesa Anna Voloixina.  

"Ha sigut molt emocionant, perquè m'he quedat més a prop que mai de l'or. Pensava que era difícil però possible, i m'he quedat a un sol punt", ha explicat Ona, que ha executat una coreografia d'Ester Jaumà i Virginie Dedieu sobre el tema "Padam", D'Édith Piaf, versionat per Ute Lemper.  Una aposta arriscada que ha acabat donant fruits gràcies a la seva execució impecable.

Iguala Gemma Mengual

Amb aquesta segona medalla a Budapest, Ona Carbonell ja iguala Gemma Mengual pel que fa a medalles mundialistes. Tant una com l'altra ja en tenen 20 ern el seu palmarès particular,

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut