Natació sincronitzada

Ona Carbonell aconsegueix la segona posició en el preliminar de solo tècnic dels Mundials de Natació de Budapest

La final es disputarà dissabte al matí, i les principals rivals que haurà de superar són la russa Kolesnitxenko i la japonesa Inuki. Les catalanes Ona Carbonell i Paula Ramírez, components del duo espanyol, han finalitzat cinquenes en el preliminar de la rutina tècnica.

Ona Carbonell ha aconseguit la segona millor puntuació en el preliminar de solo tècnic dels mundials de Budapest (EFE)

La nedadora catalana de natació sincronitzada Ona Carbonell (92,3893 punts) ha quedat segona en el preliminar de solo tècnic dels Mundials de Natació que s'estan disputant a Budapest. La primera posició ha estat per la russa Svetlana Kolesnitxenko (94,0229 punts), mentre que la japonesa Yukiko Inuki ha aconseguit el tercer lloc (90,8837 punts). La final de solo tècnic es disputarà aquest dissabte a les 11 del matí.

Cinquenes en el preliminar de duo tècnic

Les catalanes Ona Carbonell i Paula Ramírez, components del duo espanyol, han finalitzat cinquenes en el preliminar de la rutina tècnica i esperen millorar les seves prestacions a la final que es nedarà diumenge. Carbonell i Ramírez han rebut una puntuació de 89,2965 punts i estan a 1,4 punts de les ucraïneses Anna Voloshina i Yelizaveta Yakhno que amb 90,6940 punts marquen la línia de les medalles. També les japoneses, amb Yukiko Inui i Mai Nakamura (90,1304) han estat millors.

La millor puntuació ha estat per a la parella russa formada per Svetlana Kolesnitxenko i Alexandra Paskevitx amb 95,0062 punts. Les xineses Tingtin i Wenwen Jiang s'han classificat per a la final amb la segona millor puntuació (92,90333).