Ciclisme

Omar Fraile culmina amb èxit l'escapada del dia i s'imposa en l'onzena etapa del Giro d'Itàlia

El ciclista basc de l'equip Dimension Data ha sumat el triomf més important de la seva carrera després de superar en l'esprint final el portuguès Rui Costa i el francès Pierre Roland en una jornada de transició. Tom Dumoulin manté la "maglia" rosa de líder

Omar Fraile celebra la seva victòria d'etapa al Giro (@giroditalia)

Omar Fraile ha donat al ciclisme espanyol la segona victòria d'etapa al Giro d'Itàlia. El basc de l'equip Dimension Data s'ha imposat en l'onzena etapa, de 161 quilòmetres de recorregut entre Florència i Bagno di Romagnade, i ha inscrit el seu nom en la llista de guanyadors després que ja ho fes el seu compatriota Gorka Izaguirre.

Fraile ha culminat amb èxit l'escapada del dia i ha sumat el triomf més important de la seva carrera després de superar en l'esprint final el portuguès Rui Costa i el francès Pierre Roland. El gran grup, amb la presència de tots els favorits, ha travessat la meta a 2 minuts i 24 segons del guanyador de l'etapa. Després de la contrarellotge individual, la jornada d'aquest dimecres ha estat de transició en la lluita per la classificació general i l'holandès Tom Dumoulin ha mantingut sense problemes la "maglia" rosa de líder.

Aquest dijous es disputarà la dotzena etapa, amb sortida a Forlia i arribada a Reggio Emilia, i de 229 quilòmetres de recorregut, la més llarga del Giro del Centenari.

NOTÍCIES RELACIONADES