Girona

Olunga, l'home de moda al Girona

El davanter kenià ha entrat en el llibre de la història del Girona, i de la Lliga, després de marcar un "hat-trick" davant el Las Palmas. Tot i la gesta, Olunga toca de peus a terra i continua treballant per integrar-se a l'equip.

Cristina BusquetsActualitzat

Si hi va haver algú que va captar els flaixos i va recollir els elogis durant el primer entrenament, després de la golejada al Las Palmas, aquest va ser Michael Olunga.

I és que el jugador kenià, després de marcar els tres gols, ha entrat en el llibre de la història del Girona i de la Lliga. Tot i que és conscient de la seva gesta, Olunga toca de peus a terra.

"Estic agraït a ells (l'equip) perquè sense ells no hauria pogut fer història; per tant, això és de tots."

El trofeu d'aquell partit, la pilota, la té ben guardada. De moment és a Girona però, per quan torni a Kènia, ja l'hi té un lloc reservat juntament amb un altre record d'aquell dia.

"Tinc una vitrina a la meva habitació on hi tinc totes les medalles, trofeus i pilotes que he guanyat amb hat-tricks... Ho guardaré bé i m'ho emportaré a Kènia quan hi vagi. També m'emportaré la samarreta que vaig portar per marcar el hat-trick. Per tant, m'enduré la samarreta i la pilota."

Amb ganes de continuar integrant-se a l'equip, el davanter estudia castellà.

"Així podré comunicar-me amb els meus companys i també amb l'entrenador. Amb ell practiquem cada dia... Ell m'ensenya castellà i jo li ensenyo anglès."

Però també s'atreveix amb el català. "Bon dia", (riu).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut