Espanyol

Oliveró: "Estem convençuts de guanyar les eleccions"

El candidat a la presidència de l'Espanyol, Sergio Oliveró, s'ha mostrat molt esperançat de cara a les eleccions que es faran el 19 de novembre i ha dit al programa "Hat trick Espanyol", d'Esport3, que, "tot i que la candidatura rival té un 35% de les accions representades estem convençuts de guanyar". Oliveró, que encapçala la llista en què també hi ha l'APMAE (Associació de Petits i Mitjans Accionistes), aposta per un primer equip "amb un 70% de jugadors de la casa" i per "passar el deute a curt termini a llarg termini".

Actualitzat
El candidat a la presidència de l'Espanyol, Sergio Oliveró, s'ha mostrat molt esperançat de cara a les eleccions que es faran el 19 de novembre i ha dit al "Hat trick Espanyol", d'Esport3, que, "tot i que la candidatura rival té un 35% de les accions del club, estem convençuts de guanyar". Oliveró encapçala la llista en què hi ha també l'APMAE (Associació de Petits i Mitjans Accionistes), una fusió anunciada aquesta setmana i que representa un 33% de les accions.

Oliveró, pel que fa a la part esportiva, aposta per un primer equip "amb un 70% de jugadors de la casa. Però admeto que el futbol base d'ara no és el mateix de fa cinc anys. Caldrà refer-lo i potser ens faran falta 2 o 3 anys".

Preocupat amb el deute del club 

La qüestió econòmica també amoïna el candidat i assegura que, per fer viable el club, "cal passar el deute a curt termini a llarg termini". Al mateix temps, Oliveró, vicepresident de l'àrea econòmica del club fins a la convocatòria d'eleccions, s'ha mostrat crític amb l'actual consell per, segons diu, "la falta de transparència. No sé per què no es poden explicar els pressupostos als accionistes i per què es perden diners".

Oliveró ha admès que ha parlat amb José Manuel Lara Bosch
, president de l'editorial Planeta, i que no li importaria que es reflotés l'empresa Planeta Deportiva, a través de la qual es fitxaven jugadors per al primer equip en el passat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut