Ogier, en un tram del Ral·li de Gal·les, aquest dissabte (Reuters)
Motor

Ogier continua manant al Ral·li de Gal·les després de la segona etapa

L'última jornada de la prova se centrarà en la lluita pels subcampionats de pilots i de marques

Actualitzat

El francès Sébastien Ogier, ja proclamat campió del món, es manté líder del Ral·li de Gal·les, última prova del Mundial, després de disputar-se la segona etapa. A falta de la tercera i última jornada, Ogier comanda la prova amb 35,7 segons d'avantatge sobre el segon, el britànic Kris Meeke, i a 1.00,4 sobre del tercer, el seu company a Volkswagen, el noruec Andreas Mikkelsen.

Ogier ha arribat a perdre breument, i en favor de Meeke, el lideratge aquest dissabte, quan ha hagut de detenir-se en l'onzè tram per un accident del belga Thierry Neiville, encara que posteriorment la classificació ha estat revisada i el francès ha retornat al primer lloc.

En el Ral·li de Gal·les estan en joc els subcampionats de pilots i marques. A la primera de les lluites Mikkelsen, que necessita guanyar i ser almenys segon en l'últim tram (Power Stage), marxa a la tercera plaça, mentre que el finlandès Jari-Matti Latvala, segon en el campionat amb 26 punts d'avantatge, ha rebut un segon cop pel que fa als seus interessos.

Latvala es va retirar divendres per un accident i aquest dissabte s'ha reincorporat a la prova, però ha tornat a tenir problemes, aquest cop mecànics (trencament d'un palier), que ha acabat de despenjar-lo en la taula a més d'una hora del primer lloc.

En la pugna pel subcampionat de marques, del qual ja és titular Volkswagen, lluiten Citroën i Hyundai. La marca francesa, que avantatja la sud-coreana en quatre punts, té Meeke segon i el noruec Mads Ostberg retardat en el vuitè.

L'espanyol Dani Sordo, líder de Hyundai, continua en la cinquena plaça, a 2.55,8 d'Ogier, tot i haver perdut més de mig minut a la desena especial per problemes amb el canvi i una virolla. El seu company, el neozelandès Hayden Paddon, és sisè.

Anar al contingut