Núria Picas ha creuat la meta amb un temps de 23:27:34. (Foto: @nuriapicas)
Curses de muntanya

Núria Picas ha guanyat l'Ultra Trail Mount Fuji al Japó

Núria Picas ha guanyat l'Ultra Trail Mount Fuji al Japó amb un temps de 23:27:34 en una prova que puntua pel circuit Ultra Trail World Tour. Es tracta de la segona ultratrial de 100 milles (gairebé 161 km) de Picas.

Núria Picas ha guanyat l'Ultra Trail Mount Fuji al Japó. La manresana ha recorregut els 168 quilòmetres i els 9.500 metres de desnivell acumulat amb un temps de 23:27:34, i ha aconseguit l'objectiu de baixar de les 24 hores.  A més a més, ho ha fet amb 19 minuts respecte a Fernanda Maciel, segona classificada. La catalana ha declarat que "ha estat una carrera que m'ha sortit rodona"Del total de participants en totes les categories, Picas ha estat la tretzena.  En categoria masculina la victòria ha estat per a François d'Haene amb un temps de 19:09:20 en una cursa on ha hagut d'abandonar el basc Iker Karrera.

La catalana ha passat dues setmanes al Japó aclimatant-se i preparant-se per a aquesta dura prova. La manresana ha completat així la seva segona ultratrial de 100 milles. Després d'aquesta victòria, l'atleta se situa al capdavant del rànquing de l'Ultra Trail World Tour (UTWT), un circuit que engloba algunes de les millors carreres d'ultra distància del món. "Estic contenta perquè havent assegurat les victòries a la Transgrancanaria i aquí ja em situo líder de l'UTWT, que era una dels objectius de la temporada", ha declarat Núria Picas.