Curses de Muntanya

Núria Picas fa història i s'imposa a la clàssica Ultra Trail del Mont Blanc

La corredora catalana ha estat la primera dona que ha creuat la línia de meta de la mítica prova que travessa els Alps. En segona posició, la suïssa Andrea Huser ha creuat la línia de meta dos minuts i mig després de Picas

Actualitzat

25 hores 46 minuts i 43 segons és el temps que ha necessitat Núria Picas per emportar-se la victòria en l'Ultra Trail del Mont Blanc. La corredora catalana ha estat la primera dona de fer els 167,5 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 9.800 metres, que formen l'itinerari de la difícil prova que travessa els Alps. Aquesta és una de les poques curses del calendari internacional que li quedaven per conquerir i en la qual havia estat segona en 2013 i 2014.

"Estic molt emocionada. Ha estat una cursa duríssima, i on més he patit ha estat al final. He viscut una barreja d'emocions, aconseguir aquesta victòria aquí és un somni fet realitat, a més en una cursa especialment dura i que he hagut de lluitar fins al final ", ha dit Picas després d'aconseguir la victòria.

En segona posició, la suïssa Andrea Huser ha creuat la línia de meta dos minuts i mig després de Picas, mentre que la francesa Christelle Bard ha completat el podi, a quasi 50 minuts de la catalana.

Així ha estat el pas per meta de la campiona:

 

 

El mateix Kilian Jornet va felicitar Picas pel repte aconseguit: 

 


I un dia després la campiona celebra la victòria amb aquest missatge a les xarxes: "Un somni fet realitat!"

 

  La Núria Picas també va parlar al Tot Gira de Catalunya Ràdio:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut