Núria Picas
Núria Picas, en l'arribada de la Buff Epic Trail a Barruera
Muntanya

Núria Picas torna a la competició en curses de muntanya amb un triomf a la Buff Epic Trail

La corredora catalana celebra amb una victòria el retorn a la competició després de la pneumònia que li va impedir fer el cim del Makalu

Actualitzat

Núria Picas s'ha adjudicat la Buff Epic Trail, que s'ha disputat a Aigüestortes aquest diumenge. Una mitja marató de 21 quilòmetres al voltant de Barruera, a l'Alta Ribagorça.

Es tracta d'un triomf significatiu, perquè aquesta cursa marcava el retorn de l'atleta catalana a la competició de muntanya després que va abandonar l'ascensió del Makalu, a l'Himàlaia, a causa d'una pneumònia.

Clementine Geoffray ha començat dominant la prova, però Picas l'ha atrapat en el quilòmetre 15 i ha marxat en solitari fins que li ha tret un avantatge de cinc minuts en l'arribada. La tercera classificada ha estat Imma Boada, seguida per Giulia Portacur i Sophie Noon.

La categoria masculina s'ha decidit pràcticament en els últims metres. Ismail Razga ha guanyat a força de persistència, després fins i tot d'haver tingut una caiguda que li ha fet perdre el lideratge durant uns quilòmetres. Ha estat remuntant fins al final, i s'ha imposat per només per 13 segons a Jo Forseth. Els han seguit Juan Javier Jiménez, Gerard Españó i Leandre Santín.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut