Donovan Mitchell, la nova sensació dels Jazz, escolta les instruccions del tècnic, Quin Snyder, en un partit recent (Reuters)
Bàsquet

Novena victòria seguida dels Utah Jazz, mentre que els Memphis Grizzlies continuen en caiguda lliure

L'equip de Ricky Rubio, que no ha jugat per lesió, porta la millor ratxa de victòries. Marc Gasol, 18 punts amb uns Grizzlies, que han tornat a perdre

Actualitzat

Els Utah Jazz continuen a seva remuntada a la classificació amb un lloc al "play-off" de l'NBA com a objectiu. L'equip de Ricky Rubio ha sumat aquesta jornada la novena victòria consecutiva, aquesta vegada a la pista dels Portland Trail Blazers (96-115), un dels rivals directes a la Conferència Oest. Rubio, que arrossega una lesió al maluc des del partit anterior, no ha jugat. Però Donovan Mitchell (28 punts) i Joe Ingles (24) estan en ratxa.

Amb aquest triomf, els Jazz equilibren el balanç de partits guanyats (28 victòries per 28 derrotes) i continuen pressionant per entrar en zona de "play-off", que ara tanquen els New Orleans Pelicans (29-26).

Sisena derrota seguida dels Grizzlies

Els qui no seran als "play-offs" segur són els Memphis Grizzlies, que han tornat a perdre, la 37a derrota de la temporada i sisena seguida, en una temporada per oblidar. Els Grizzlies han caigut a la pista dels Oklahoma City Thunder (110-92) en un partit on Marc Gasol ha anotat 18 punts i ha capturat 6 rebots. El mallorquí Àlex Abrines, que ha estat titular amb els Thunders, ha fet 16 punts, amb una sèrie de 4 triples de 7, a més d'agafar 6 rebots. En absència de Russell Westbrook, Paul George ha estat el màxim anotador per als Thunders, amb 33 punts.    

Els Cavs aigualeixen la festa de Pierce

El plat fort de la jornada, però, era el Boston Celtics-Cleveland Cavaliers, que ha acabat amb una pallissa per part dels Cavaliers.  Era una vetllada emotiva per la retirada de la samarreta d'un ídol dels verds com és Paul Pierce, però LeBron James (24 punts i 10 assistències) i els renovats Cavaliers han aigualit la festa d'uns Celtics que a més perden la primera posició de la Conferència Est en benefici dels Toronto Raptors.  

Resultats de la jornada:  

Portland Trail Blazers - Utah Jazz, 96 - 115

Houston Rockets - Dallas Mavericks, 104 - 97

Minnesota Timberwolves - Sacramento Kings, 111 - 106

Oklahoma City Thunders – Memphis Grizzlies, 110 - 92

Indiana Pacers - New York Knicks, 121 - 113

Atlanta Hawks – Detroit Pistons, 118 - 115

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers, 99 - 121

Charlotte Hornets  - Toronto Raptors, 103 - 123

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut