Novak Djokovic amb el trofeu del Master 1000 de Montecarlo. (EFE)
Tenis

Novak Djokovic s'alça com a campió del Masters 1000 de Montecarlo en derrotar Tomas Berdych (7-5, 4-6 i 6-3)

El tenista serbi ha guanyat el segon títol a Montecarlo, iguala a Federer amb 23 títols Masters i se situa a 4 de Nadal

Carolina PonsActualitzat

Novak Djokovic s'ha consagrat com a campió del Masters 1000 de Montecarlo en derrotar el txec Tomas Berdych en tres sets (7-5, 4-6 i 6-3).

El serbi, guanyador del Open d'Austràlia i dels títols d'Indian Wells i Miami, ha sumat el títol número 52 de la seva carrera. El partit ha durat dues hores i 42 minuts, tot i que la pluja ha obligat a aturar el joc durant 72 minuts.

Djokovic s'ha fet amb el primer set (7-5) i ha mantingut el nivell durant l'inici del segon fins que el partit s'ha aturat per la pluja (3-2). En tornar el joc, Berdych ha iniciat una remuntada que li ha permès guanyar el parcial.

En el tercer set, la responsabilitat de guanyar al número u del món ha suposat una pressió per a Berdych, que ha acumulat 50 errors no forçats. Tot i salvar una pilota de partit, en un cop llarg ha enviat la pilota fora dels límits de la línia de fons. D'aquesta manera, Djokovic ha derrotat per sisena vegada consecutiva Berdych i ha elevat el seu balanç de victòries a 19-2 sobre el txec.

Djokovic iguala, amb aquest triomf, els 23 títols Masters 1000 del suïs Roger Federer, i se situa a quatre per sota de Rafa Nadal.

Anar al contingut