Tenis

Novak Djokovic podria perdre's el que resta de temporada per una lesió al colze

El tenista serbi haurà d'estar-se entre sis i dotze setmanes de repòs per una lesió al colze que el deixarà fora de combat a l'Open dels Estats Units i a la semifinal de la Copa Davis

Djokovic es va retirar als quarts de Wimbledon per una lesió al colze (Reuters)

Novak Djokovic podria dir adeu al que queda de temporada. El tenista serbi, que actualment ocupa el quart lloc del rànquing mundial, haurà d'estar-se un mínim de sis setmanes de repòs per una lesió al colze que el va obligar a retirar-se als quarts de final de Wimbledon.

"Ha d'estar inactiu de sis a dotze setmanes", ha declarat Zdenko Milinkovic, cirurgià expert en ortopèdia i metge de l'equip serbi de Copa Davis, al diari esportiu "Sportski Zurnal". El metge ha explicat que, en aquest període, l'exnúmero u del món no podrà entrenar-se amb la raqueta, encara que sí "treballar en els altres aspectes, com la condició física".
   
Segons aquest diari, és gairebé segur que Djokovic no podrà participar en l'Open dels Estats Units, que comença a finals d'agost, ni jugar per l'equip serbi en la semifinal de la Copa Davis contra França, a mitjans de setembre.