Tenis

Novak Djokovic obre el Masters remuntant davant de Dominic Thiem

L'exnúmero 1 del món s'ha vist sorprès de sortida pel seu jove rival. El serbi, però, ha reaccionat de forma contundent. Piqué i Mourinho han coincidit a la grada

Actualitzat

L'austríac Dominic Thiem ha fet suar de sortida l'ara número 2 del món, Novak Djokovic, en el primer partit del Masters de tenis, que aquest diumenge ha començat a Londres. El jove tenista s'ha apuntat el primer set en el "tie-break", cosa que ha provocat la ràpida i contundent reacció del seu rival. El serbi s'ha apuntat els altres dos sets del matx per 6-0 i 6-2.

Djokovic necessita, en aquest últim torneig de la temporada, classificar-se per a la final guanyant com a mínim dos partits en aquesta primera fase, i un cop a la final assegurar-se el títol si vol recuperar el número 1 del tenis mundial, que després de 122 setmanes consecutives li ha pres Andy Murray. Si aconsegueix la victòria final, igualaria la marca de 6 de Roger Federer.

Aprofitant l'aturada de seleccions i els dies de descans que el FC Barcelona ha concedit als seus jugadors, Gerard Piqué ha viatjat a Londres per veure en directe aquest partit. A les grades ha coincidit amb un vell rival, l'ara entrenador del Manchester United José Mourinho. Entre ells dos, un extenista, el nord-americà Justin Gimelstob.

En el segon partit de la jornada el canadenc Milos Raonic ha superat clarament el francès Gaels Monfils per 6-3 i 6-4. Monfils ha regalat els espectadors punts espectaculars, però el seu rival s'ha mostrat més consistent. Raonic ha tancat el matx amb un punt de servei directe, el dotzè del matx, i sense haver concedit cap punt de trencament del seu servei al francès.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut