Novak Djokovic, celebrant de manera efusiva el seu triomf (Reuters)
Tenis

Novak Djokovic guanya a Cincinnati i es converteix en el primer a completar els nou Masters 1000

El tenista serbi supera Federer en la final (6-4 i 6-4) i es postula de cara a l'Open dels Estats Units

Actualitzat

Novak Djokovic ha guanyat per primera vegada en la seva carrera el torneig Masters 1000 Cincinnati en superar el número 2 mundial, Roger Federer (6-4, 6-4). Amb aquest triomf, el tenista serbi no només confirma que és altament competitiu sobre pista ràpida, sinó que a més es converteix en el primer tenista que conquereix els nou Masters 1000 del calendari de l'ATP.

Federer, set vegades guanyador a Cincinnati, no ha sabut contrarestar un servei més sòlid de Djokovic, que ha cedit només un trencament per tres del suís per endur-se la final en només dos sets i menys d'una hora i mitja de joc. Un avís per a navegants quan falta una setmana per a l'Open dels Estats Units. 

Bertens conquereix Cincinnati a costa de Halep

L'holandesa Kiki Bertens ha completat la seva gran actuació al torneig de Cincinnati amb la conquesta del trofeu gràcies a una remuntada davant la número 1del món, la romanesa Simona Halep (2-6, 7-6 (5) i 6-2). Aquesta és la tercera final que perd Halep a Cincinnati: va caure el 2015 contra Serena Williams i l'any passat davant Garbiñe Muguruza.

Anar al contingut