Novak Djokovic executa un servei (EFE)
Tenis

Novak Djokovic cau eliminat a la segona ronda del Barcelona Open

El serbi ha cedit en tres sets davant l'eslovac Klizan. Nishikori ha abandonat, i Albert Ramos, Dimitrov i Thiem han passat ronda

Actualitzat

Novak Djokovic continua patint per trobar el seu millor estat de forma. El tenista serbi ha caigut eliminat en el seu primer partit al Barcelona Open Banc Sabadell, corresponent a la segona ronda. L'eslovac Martin Klizan l'ha superat en tres sets -6-2, 1-6 i 6-3- i s'ha plantat als vuitens de final del torneig barceloní.

Djokovic no és l'única víctima il·lustre de la matinal al Godó. Kei Nishikori, campió del Barcelona Open els anys 2014 i 2015, ha tingut una aparició encara més breu. El tenista japonès ha abandonat en el partit de segona ronda que l'enfrontava amb Guillermo García López quan havia cedit el primer set (6-3) davant el tenista manxec. D'aquesta manera, García López passa als vuitens de final, on es trobarà amb Rafa Nadal.

Hyeon Chung no hi participa

Hyeon Chung, una de les sensacions d'aquest inici de temporada, s'ha donat de baixa a última hora per lesió i ha estat substituït en el quadre individual per Pablo Andújar, finalista l'any 2015.

Ramos, Dimitrov i Thiem, a vuitens

Albert Ramos, l'únic representant català supervivent en el torneig, s'ha classificat amb patiment per als vuitens de final. El tenista mataroní ha superat el brasiler Rogerio Dutra Silva en un duel molt igualat i que s'ha hagut de decidir en el tercer set per 6-3, 3-6 i 6-4. Ramos s'enfrontarà al jove grec Dmitros Tsitsipas, de només 19 anys, que s'ha desfet de l'argentí Diego Schwartzmann per un contundent 6-2 i 6-1.

El partit contra Gilles Simon ha estat summament plàcid per a Grigor Dimitrov, que l'ha resolt per la via ràpida (6-2 i 6-1). El tenista búlgar, número 3 mundial i segon cap de sèrie del torneig, va pel cantó del quadre oposat a Rafa Nadal i es perfila com una de les poques alternatives al mallorquí per endur-se el títol.

També Dominic Thiem ha accedit sense problemes als vuitens. En el seu cas, després d'imposar-se al mallorquí Jaume Munar amb més feina de la prevista al primer set: 7-6 i 6-1.

ARXIVAT A:
Barcelona Open
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut