Márquez ha estat el gran protagonista de la qualificació de Tailàndia (EFE)
MotoGP

Nova heroïcitat a Tailàndia de Márquez, que fa la "pole" passant per la repesca

El pilot de Cervera, que havia tingut una caiguda durant els quarts entrenaments lliures, ha hagut de passar per la repesca per poder lluitar per la "pole", i ho ha aconseguit

Actualitzat

Marc Márquez ha aconseguit la "pole" del Gran Premi de Tailàndia de MotoGP després de passar per la repesca. Valentino Rossi arrencarà segon, i Andrea Dovizioso, tercer.

Però aquesta no ha estat una "pole" qualsevol. El pilot de Cervera s'ha apuntat la gesta del cap de setmana a Tailàndia. Márquez, que havia tingut una caiguda durant els quarts entrenaments lliures, ha hagut de passar per la repesca per poder lluitar per la "pole", i ho ha aconseguit. El pilot d'Honda s'havia trobat en aquesta situació dues vegades anteriorment: a Itàlia el 2013 i el 2015 a Catalunya.

En la qualificació, Márquez ha fet un millor temps d'1.30.088, que és el més ràpid de tot el cap de setmana en la categoria de MotoGP, i ha doblegat tots els rivals. Queden cinc curses per acabar el Mundial i el català té 67 punts d'avantatge sobre Dovizioso.

L'altre protagonista del GP de MotoGP de Tailàndia ha estat Jorge Lorenzo. El mallorquí s'ha retirat. Ho ha anunciat aquest matí en veure que estava massa masegat després de la caiguda d'ahir. Ha estat, doncs, el gran absent de la sessió qualificatòria de MotoGP

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut