Gasol ha seguit el partit des de la banqueta (Foto: EFE)
NBA

Nova derrota dels Lakers, que enyoren Pau Gasol

Un altíssim ritme de joc i una gran superioritat en la pintura han dut els Utah Jazz a sumar la seva segona victòria aquesta temporada davant els Lakers (110-117), que han tornat a trobar a faltar a Pau Gasol i a un director de joc de qualitat, a causa de les lesions de Nash i Blake.

Actualitzat
Un altíssim ritme de joc i una gran superioritat en la pintura han dut els Utah Jazz a sumar la seva segona victòria aquesta temporada davant els Lakers (110-117), que han tornat a trobar a faltar Pau Gasol i un director de joc de qualitat, a causa de les lesions de Steve Nash i Steve Blake.

Els 117 punts són l'anotació més alta encaixada pels locals aquesta temporada. Utah va anotar 54 punts en la zona, davant els 34 del seu rival, i encadena així quatre victòries seguides sobre els angelins. Paul Millsap ha estat el millor del seu equip, amb 24 punts i 9 rebots, mentre que Kobe Bryant ha sumat 34 punts. Dwight Howard ha aportat 11 punts i 16 rebots. Els Lakers, tot i els 15/28 en triples, es queden amb una marca de 9 victòries i 12 derrotes. Només quatre equips estan per sota en la Conferència Oest. Gasol ha estat baixa per quart partit seguit per la tendinitis que té als genolls.


Anar al contingut