NBA

Nova derrota dels Grizzlies i triomf dels Blazers contra els Bobcats

Nova derrota dels Grizzlies de Memphis, aquest cop contra els Oklahoma City Thunder, per 114-102. Gasol, que la nit anterior es va quedar sense anotar per primera vegada en la temporada, s'ha trobat amb el seu millor toc de canell en encistellar 6 de 8 tirs de camp, i 3 de 3 des de la línia de personal, 15 punts en total. A més, ha capturat cinc rebots, ha recuperat dues pilotes, ha donat una assistència i ha fet un tap en els 44 minuts que ha jugat. D'altra banda, els Trail Blazers de Rudy Fernández s'han imposat als cansats Bobcats de Charlotte per 88-74.
Després del gran triomf en doble temps de pròrroga, que menys de 24 hores abans havien aconseguit els Bobcats davant de Los Angeles Lakers, l'equip de Charlotte ha sentit el cansament físic.

Rudy Fernández, que estarà en el partit dels principiants amb el català Marc Gasol, i també en el concurs d'esmaixades, tampoc ha tingut la seva millor actuació en quedar-se amb només cinc punts. Ha anotat dos de set tirs de camp, inclòs un de sis de triples, no ha estat a la línia de personal, ha repartit tres assistències, ha recuperat dues pilotes i ha fet un tap.