Ona Carbonell i Paula Klamburg en l'eliminatòria de duo lliure (EFE)
Natació

Nova decepció en natació sincronitzada al mundial de Kazan

Ona Carbonell i Paula Klamburg no han pogut passar de la cinquena posició a l'eliminatòria de duo lliure

Actualitzat

El guió de la pel·lícula es repeteix un dia més als mundials de Kazan, igual que va passar amb el duo tècnic, cinquena millor puntuació en l'eliminatòria del duo lliure per Ona Carbonell i Paula Klamburg.

Dijous és la final i després del resultats de les eliminatòries està clar que hi ha moltes coses per millorar si la representació espanyola vol optar al podi i és que Rússia segueix dominant amb molta autoritat, Natalia Ishchenko i Svetlana Romashina (97,2667 punts), seguides de les xineses Xuechen Huang i Wenyan Sun (95,4667 punts). El bronze ha estat per la revelació del campionat, les japoneses Yukiko Inui i Risako Mitsui (93,5333 punts). Molt lluny dels 91,7000 punts que han aconseguit Carbonell i Klamburg i que les ha relegat a la cinquena posició, just per darrere de les ucraïneses.

Les dues nedadores catalanes han reconegut imprecisions i problemes de coordinació en l'execució dels exercicis i ho han atribuït al "cansament". Dijous, la prova de foc. Objectiu, superar Ucraïna i Japó ja que tal com està anant la competició tot apunta que l'or serà per Rússia i la plata per la Xina.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut