Aficionats del Legia durant els incidents a Madrid (EFE)
Aficionats del Legia durant els incidents a Madrid (EFE)
Futbol

Nou ultres del Legia detinguts a Madrid no podran sortir d'Espanya

Els radicals van ser detinguts per causar aldarulls durant les hores prèvies al partit de Champions al Bernabéu; fins a la celebració del judici no podran abandonar el país

Ramon AngladaActualitzat

Nou dels tretze ultres del Legia de Varsòvia detinguts a Madrid dimarts pels incidents causats a la ciutat durant les hores prèvies al partit de Champions han quedat en llibertat després de declarar als Jutjats de Instrucció, però no podran abandonar Espanya fins que se celebri el judici.

Aquests seguidors més radicals van ser detinguts per causar aldarulls, mentres que els altres tres que van pegar i robar a unes cambreres d'un bar del districte de Latina, el dia abans de l'enfrontament, passaran segurament aquest dijous a disposició judicial.

Tot i que aquests nou ultres han quedat en llibertat, els jutjats els han imposat la mesura cautelar de retirada de passaport i la prohibició d'abandonar Espanya fins la celebració del judici. En aquests incidents pels quals se'ls imputa, van resultar ferides dotze persones, tres d'elles policies, però cap greu.

Destaca d'entre els detinguts un conegut líder d'una de les faccions d'aquests ultres, al qual la policia havia reconegut en unes gravacions durant els aldarulls als voltants del Santiago Bernabéu, fet que va permetre la seva detenció.

Anar al contingut