X-Games

Nou rècord de BMX Street als X-Games de Los Angeles, on Bucky Lasek ha completat el Grand Slam

La jornada dels X-Games de Los Angeles d'aquest dissabte a la matinada ha comptat amb un nou rècord al BMX i en la modalitat vertical, Bucky Lasek, de 40 anys, ha completat el Grand Slam.

Actualitzat
La jornada dels X-Games de Los Angeles d'aquest dissabte a la matinada ha comptat amb un nou rècord al BMX Street i en la modalitat vertical, Bucky Lasek, de 40 anys, ha completat el Grand Slam.

Un dels rècords més duradors dels X-Games s'ha trencat, aquest dissabte a la matinada, al circuit d'obstacles de carrer del Nokia Theater de Los Angeles. El pilot de BMX Garrett Reynolds, que havia guanyat totes les proves de la modalitat Street als jocs extrems, ha cedit per primera vegada. Ho ha fet per un sol punt davant del jove de 19 anys Chad Kerley, que ja li havia plantejat dificultats en altres competicions fora dels X-Games. En canvi, al mateix circuit, el jove patinador californià Nyjah Huston ha dominat de forma aclaparadora la prova de Street League, fins al punt que abans de l'última tongada de trucs cap dels seus competidors li podia igualar la puntuació. A la modalitat vertical, Bucky Lasek, de 40 anys, ha completat el Grand Slam: quatre ors en els quatre X-Games del 2013.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut