Barça

Nou de cada deu socis del Barça estan molt satisfets amb la situació esportiva del club

Segons els resultats de l'Observatori blaugrana, valoren amb un notable alt, un 8,4, la situació general del club i amb un excel·lent, un 9,2, la marxa esportiva de l'equip

Actualitzat

El FC Barcelona ha presentat aquest dimarts els resultats de l'Observatori blaugrana, un estudi d'opinió efectuat sobre una mostra de 1.000 socis que encarrega el club blaugrana. Els socis del Barça valoren amb un notable alt, un 8,4, la situació general del club i amb un excel·lent, en concret amb un 9,2, la marxa esportiva de l'equip. L'aspecte més negatiu seria el desconeixement que hi ha entre els socis del projecte Espai Barça.

La directiva s'ha compromès a valorar públicament els resultats de l'Observatori cada sis mesos. L'última enquesta va arrencar l'endemà del Mundial de Clubs. De fet, els socis del Barça també han deixat clar que no els preocupa gaire que encara no hi hagi un acord per al patrocini de la samarreta.

Tot i això, la directiva blaugrana preveu uns ingressos superiors als 630 milions d'euros que es van pressupostar i és optimista respecte a les negociacions per tancar el patrocinador principal per a la pròxima temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut