Mario Mola en una imatge d'arxiu
Atletisme

Nou cop d'autoritat de Mario Mola al Mundial de triatló que el deixa a un pas del títol

Segona victòria de la temporada i tercera de seguida a Hamburg en 3 anys. Queden dues proves perquè acabi el Mundial, i Mola té molt ben encarrilat el tercer campionat del món consecutiu

Nou cop d'autoritat de Mario Mola al Mundial de triatló en guanyar a Hamburg en la cinquena prova del campionat. Com és habitual, el triatleta mallorquí, doble campió del món, va basar el seu triomf en una remuntada en el sector a peu, després de sortir de l'aigua amb 16 segons de desavantatge sobre el grup capdavanter, i de baixar de la bici a 18 segons del líder.

En els 5 quilòmetres corrents, Mola va marcar el millor temps i va anar superant tots els rivals. Segona victòria de la temporada i tercera de seguida a Hamburg en 3 anys. Queden dues proves perquè acabi el Mundial, i Mola té molt ben encarrilat el tercer campionat del món consecutiu.