Futbol

Només vuit jugadors tenen garantida la continuïtat al Girona en l'estrena a Primera

Quique Cárcel, director esportiu dels gironins, ha acabat la ronda de reunions amb els jugadors per parlar del seu futur al club

Josep Maria PuigActualitzat

El director esportiu Quique Cárcel ha fet aquest dimarts l'última tanda de reunions per comunicar els jugadors de l'actual plantilla que la temporada que ve jugaran a Primera Divisió.

Així, després de dos dies de converses, només vuit jugadors tindrien garantida al 100% la continuïtat al club: Bounou, Alcalà, Juanpe, Pere Pons, Granell, Borja , Aday i  Portu, tot i que el murcià té altres ofertes i l'estiu serà llarg.

A altres jugadors, com René, Ramalho, Coris, Sandaza i Eloi, que tenen contracte en vigor, el club els ha fet saber que no disposaran de gaire minuts a primera i, depenent dels moviments de mercat, seria millor buscar-se una cessió.

La resta, en principi, el 14 de juliol, en l'inici de les proves físiques, ja no estarIan a les ordres de Pablo Machín si sels ha pogut rescindir el contracte. Aquest dimecres, Richy i Felipe s'acomiadaran del Girona i Quique Cárcel farà una roda de premsa per donar més detalls d'aquesta revolució.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut