Només dues victòries catalanes a la jornada de Segona B

Lleida i Sabadell han estat els únics equips catalans que han sumat els tres punts a la jornada de Segona Divisió B. L'equip lleidatà, juntament amb el Barça B, es troba en posicions de play-off d'ascens, mentre que el Peralada continua a la cua de la classificació

El Lleida es manté invicte i va sumar la quarta victòria de la temporada al camp de l'Olot. Un gol de Juanto, en el minut 61, situa els de la Terra Ferma en tercera posició. Darrere del Lleida hi ha el Barça B, que va empatar a 1 amb el fins ahir líder: el Vila-real B. Els de la Plana Baixa es van avançar amb un gol de penal transformat per Quintillà en la primera part. El gol blaugrana va arribar en l'últim sospir: era el minut 97, quan Cuenca va connectar aquest cop de cap que va desfermar l'alegria al Miniestadi.

També va esgarrapar un punt en el temps afegit l'Espanyol B en la visita al camp del Conquense. Els castellans es van avançar en el minut 6 gràcies a Cárcaba i, en el minut 93, Campuzano, de penal, va igualar el marcador per deixar l'Espanyol B sisè.

Qui segueix en línia ascendent és el Sabadell, amb la tercera victòria seguida. Ahir, 2-0 davant del Terol. Felipe, de penal, va obrir la llauna en el minut 62. I en el minut 89, Ángel va culminar un bon contraatac arlequinat.

A la zona mitjana, el Cornellà va empatar a 0 al camp de l'Ejea, mentre que el Badalona va caure 1-0 contra l'Hèrcules. Qui segueix sense guanyar és el Peralada. Ahir, derrota 1 a 2 davant l'Ebre, que es va avançar en el minut 8 amb una diana de Raúl. Soni, el jugador gironí més destacat, va empatar en el 51, però un gran llançament de falta de Sergio va enfonsar les esperances catalanes.